Venstre-politiker forsvarer friheden! De findes…

Karin Riis-Jørgensen, MEP for Venstre, er stadig liberal, og i dag forsvarer hun den personlige frihed og retten til at blive fri for overvågning og kontrol. Hun har lavet en organisation til kontrol af det hemmelige politi. 

Hun er et lyspunkt i det totalitære mørke, der breder sig ud over den sagesløse civilbefolkning.

Desværre har hun 2 modstandere. Den ene er det hemmelige politi.

Den anden er affaldet fra Brun Stue. De sidste elsker at SSPerne ved alt om dem. De ejer ikke krtitisk sans, præcis som det var socialdemokraternes projekt med at holde unge indespærret i 17½ år i vuggestuer, børnehaver og SFO.

Lyt til DDR/P1 med Poul Friis i dag 29/1 kl 9.10-10.

http://netradio.dr.dk/content.asp?station=1

0 comments

Sign In

Reset Your Password