Karin Riis-Jørgensen, MEP for Venstre, er stadig liberal, og i dag forsvarer hun den personlige frihed og retten til at blive fri for overvågning og kontrol. Hun har lavet en organisation til kontrol af det hemmelige politi. 
Hun er et lyspunkt i det totalitære mørke, der breder sig ud over den sagesløse civilbefolkning.
Desværre har hun 2 modstandere. Den ene er det hemmelige politi.
Den anden er affaldet fra Brun Stue. De sidste elsker at SSPerne ved alt om dem. De ejer ikke krtitisk sans, præcis som det var socialdemokraternes projekt med at holde unge indespærret i 17½ år i vuggestuer, børnehaver og SFO.
Lyt til DDR/P1 med Poul Friis i dag 29/1 kl 9.10-10.
http://netradio.dr.dk/content.asp?station=1

Join the Conversation

6 Comments

  1. Jeg synes at have knyttet hendes navn sammen med det at være uliberal. Kan ikke huske noget konkret bare at jeg mindes at have hørt uliberale tanker fra den kant. Hun er medlem af venstre så hvor liberal kan hun være.

  2. Jeg synes at have knyttet hendes navn sammen med det at være uliberal. Kan ikke huske noget konkret bare at jeg mindes at have hørt uliberale tanker fra den kant. Hun er medlem af venstre så hvor liberal kan hun være.

  3. Karin Riis er absolut uliberal. Hun er stærk tilhænger af kønskvotering og formodet samtykke i forbindelse med organtransplantation (med andre ord organ-tyveri), og imod folkeafstemninger (mao mener at når folk har stemt på en politiker, har de bare at klappe gællerne i og lade sig repræsentere). Buh til Karin Riis-Jørgensen.

  4. Karin Riis er absolut uliberal. Hun er stærk tilhænger af kønskvotering og formodet samtykke i forbindelse med organtransplantation (med andre ord organ-tyveri), og imod folkeafstemninger (mao mener at når folk har stemt på en politiker, har de bare at klappe gællerne i og lade sig repræsentere). Buh til Karin Riis-Jørgensen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.