Nu er nytækning det samme, som ikke at udvikle sig!

Jeg har generelt været ganske positiv på bladhusenes vegne, og jeg tror ikke, at de forsvinder. Det er muligt, at de ændrer form og i fremtiden vil finde billigere og bedre platforme at udkomme på. Hvordan man får nyheder ud til læsere, finder jeg egentlig ligegyldigt. Det gør Dansk Journalistforbunds Mogens Blicher Bjerregård ikke.

”Også i Danmark har vi brug for nytænkning og øget støtte til dagbladene. Aviserne er om noget med til at sikre debat og åbenhed i demokratiske samfund, og derfor skal de have de bedste betingelser de kan få”.

Nej, det skal de ikke. Det gavner ingen at støtte aviser, hvis ingen gider læse dem. Nytækning er, når man tør gå i en ny retning. F.eks. kan man komme med en ny idé til at brande aviser. Eller måske helt kassere dem. Mangel på fantasi er ikke nytækning, selvom Mogens tror det.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password