Som en bager der argumenterer imod spisning af brød fandt jeg idag nedenstående hærværk på en af kommunens p-pladser begået af venstre-radikale:

 

 

 

De venstre-radikale der laver den slags er givetvis den samme type mennesker der går rundt og slår på folk, for at vise de er imod vold.
Jeg ser allerede for mig hvordan de senere i livet bliver de fuldmægtige og departementschefer i ministerierne hvor de i miljøministeriet implementerer progressiv miljø-lovgivning mens de selv kører i store Mercedes’er (se f.eks. 180grader.dk) eller lavet beskæftigelsesplaner i beskæftigelsesministeriet for at øge arbejdsudbudet – altså selvfølgelig kun de dage de rent faktisk er på arbejde og ikke pjækker.

Join the Conversation

6 Comments

 1. Ja ja – dem har jeg også godt set her i Århus. De er ofte ledsaget af ynkelige opklistrede løbesedler om en eller anden “demo” eller “koncert” for en gruppe mellemøstlige eller latinamerikanske kommunister/terrorister.

 2. Ja ja – dem har jeg også godt set her i Århus. De er ofte ledsaget af ynkelige opklistrede løbesedler om en eller anden “demo” eller “koncert” for en gruppe mellemøstlige eller latinamerikanske kommunister/terrorister.

 3. Eller de århusianske busser og lygtepæle, der er overklistrerede med “Vi holder øje med Danmark – modstand.nu”. Hvad de helt præcis holder øje med, fremgår ikke af klistermærkerne, men man må da håbe, at de finder, hvad de leder efter.

 4. Eller de århusianske busser og lygtepæle, der er overklistrerede med “Vi holder øje med Danmark – modstand.nu”. Hvad de helt præcis holder øje med, fremgår ikke af klistermærkerne, men man må da håbe, at de finder, hvad de leder efter.

 5. Kasper, så længe du kæmper for “det rigtige”, så må du jo selvfølgelig godt bruge vold.
  /Ironi off/
  Jesper R

 6. Kasper, så længe du kæmper for “det rigtige”, så må du jo selvfølgelig godt bruge vold.
  /Ironi off/
  Jesper R

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.