Tumpe taler ud…..

Socialdemokraterne har igen kørt Københavns Kommune i sænk, ifølge en ny rapport fra OECD. Nu vil Ritt Bjerregård til at stjæle endnu flere penge fra folk i andre kommuner. I Københavns Kommune er der dobbelt så mange ansatte pr indbygger som i resten af landet, og hendes forgænger, Kramer Mikkelsen, fik Nyrup til at give […]

Socialdemokraterne har igen kørt Københavns Kommune i sænk, ifølge en ny rapport fra OECD. Nu vil Ritt Bjerregård til at stjæle endnu flere penge fra folk i andre kommuner. I Københavns Kommune er der dobbelt så mange ansatte pr indbygger som i resten af landet, og hendes forgænger, Kramer Mikkelsen, fik Nyrup til at give ham 27 Gkr i 1999, lig med 54.000 kr/indbygger, det er 4 gange så stor en katastrofe som den  i USA, der kun koster 15.000 kr/amerikaner.

Selv om socialdemokraterne har haft magten i byen i mere end 100 år, er det ikke Ritt Bjerregårds skyld, at hun har kørt byen i sænk. I udsendelsen i DDR/P1 kl 9.10-10 i dag oplister hun et større katalog over hendes egen uduelighed, alle de problemer, hun har skabt og som hun nu – ifølge hende selv – er ude af stand til at løse. Jo før, hun bliver smidt ud, jo bedre.

Husk nu, Ritt Bjerregård kom til posten ved at lyve. Nu får hun lov at lyve videre.

http://netradio.dr.dk/content.asp?station=1

0 comments

Sign In

Reset Your Password