Jeg så en artikel med et interview med Helle Thorning-Schmidt på Ekstrabladet som kræver en decideret oversættelse for alt det – lad mig side det lige ud af posen – bullshit interviewet er fyldt med.

Thorning-Schmidt har nu meldt sig under TV2’s faner som deltager i showet ”Den Store Klassefest.” Ekstrabladet spørger hende:

– Helle, forsøger du at gøre Anne-Mette Rasmussen kunsten efter – fra ‘Vild med dans’?

– Nej, man får mig aldrig at se i ‘Vild med dans’. Det lover jeg. Men det her er sjovt, fordi det er så lang tid siden, jeg har set mine klassekammerater fra Ishøj.

[Oversættelse: Jo, hun har fået meget omtale og fået sit eget kælenavn på Ekstrabladet som Fru Fræk. Jeg tror også jeg kan blive folkelig af at deltage i aftenunderholdning. Når jeg tager afstand fra ”Vild med dans” er det kun fordi folk ellers ville synes jeg er en dårlig kopi af Annemette Fogh Rasmussen.]

– Hvorfor ikke ‘Vild med dans’?

– Jeg sætter en grænse for, hvad jeg vil deltage i. Og det her er anderledes end ‘Vild med dans’. Man kan ikke det ene øjeblik stå i strutskørt og det næste blive taget alvorlig som politiker.

[Oversættelse: Jeg vil helt bestemt ikke efterligne Annemette Fogh Rasmussen]

– Tror du den slags virker – at du får flere stemmer?

– Nej, det handler om underholdning, og om at vise en mindre alvorlig og ny side af sig selv. Jeg vil gerne have, at danskerne lærer mig bedre at kende.

[Oversættelse: Er du dum? Selvfølgelig er det for at få flere stemmer]

– Så de stemmer på dig?

– Nej, danskerne stemmer efter overbevisning. Men måske så jeg lettere kan komme i snak med dem.

[Oversættelse: Ja, folk stemmer jo ikke ud fra deres politiske overbevisning. Man skal bare følge 2 gyldne regler: Lad være med at genere boligejerne og lad være med at genere folk på overførselsindkomst. Resten er op til om man har x-faktor – kan jeg for resten nå at være med i det?]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.