Her gik jeg med et naivt håb om, at det elendige makværk af et notat, som CEPOS just har udgivet, blot slap forbi CEPOS’ direktør Martin Ågerup, fordi han måske havde meget travlt for tiden. Ak, nej. På CEPOS’ hjemmeside kan man se et klip, hvori han hævder (fra 3:44), at den mest effektive måde at “stimulere” den økonomiske vækst, er ved at sænke renten.
Hør her Martin Ågerup: Pengepolitik er statslig kontrol af prisen på penge, statsreguleret omfordeling, svækkelse af den private ejendomsret, og går ud over folk på overførselsindkomst. Ikke ligefrem det CEPOS slår sig op på, vel?

Join the Conversation

6 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.