Det var totalitære tider i Østeuropa, lige indtil 9.11.1989.
Det væltede frem med gammelkommunistiske idéer om tvangsforanstaltninger, politikorps, fængsler, propagandafilm, underkuelse af civilbefolkningen, slaveri, hemmeligt politi, tusindevis af politiske fanger, nedskydning af folk, der ville flytte til udlandet og statstyveri af alt af værdi, borgerne end måtte have frembragt.
Et helt socialistisk idekatalog, bygget i Plattenbau-beton. Et slaraffenland for enhver socialistisk nulbon. Det er lige sådan én, der er rådden, pervers og magtsyg nok til at være borgmester i København. Hun blev det også kun, fordi hun løj. Ritt vil nu til at uddele skatteyderbetalte goder; men kun til den nye adelsklasse af kommunalt og statsligt ansatte. Hun vil stjæle skatteydernes penge og smide dem ud på ejerlejligheder til overklassen af sygeplejersker, folkeskolelærere og politibetjente. Så kan den pøbel og det rakkerpak, der tvinges til at betale for hendes excesser, stå på den anden side af hendes nye vejbomme, når hun får sat dem op.
Det var da langt bedre, at de såkaldt almennyttige boliger blev solgt som ejerlejligheder, hver gang en af dem blev ledig. På den måde ville bistandsghettoerne blive fortyndet med ordentlige mennesker, der går på arbejde og har andre fritidssysler end at slå gamle damer ned. 
http://www.180grader.dk/nyheder/Ritt_med_ny_plan_for_billige_boliger.php

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.