Lidt for drama queen til min smag, men et klip der er værd at se.

Join the Conversation

6 Comments

  1. Tja, drama queen eller ej, så er det da næsten helt rart at se, at det ikke kun er venstrefløjen, der kan lave “eye opening videos”, som både taler til fornuften og følelserne.
    Desværre kan man ikke forvente, at politikkerne bliver kloge af skade.

  2. Tja, drama queen eller ej, så er det da næsten helt rart at se, at det ikke kun er venstrefløjen, der kan lave “eye opening videos”, som både taler til fornuften og følelserne.
    Desværre kan man ikke forvente, at politikkerne bliver kloge af skade.

  3. Jeg har det lidt svært med Ron Paul. Selv om han sikkert er fornuftig nok, så er der et eller andet ved ham jeg ikke kan lide. Han virker lidt sær. Han snakker mærkeligt. Hvordan har I det med ham? Er det bare mig?

  4. Jeg har det lidt svært med Ron Paul. Selv om han sikkert er fornuftig nok, så er der et eller andet ved ham jeg ikke kan lide. Han virker lidt sær. Han snakker mærkeligt. Hvordan har I det med ham? Er det bare mig?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.