Hvor dog? Hos Socialdemokraterne, hvor ellers.
Socialdemokraterne – det mest usolidariske befolkningssegment, vi har set – har altid været for fine og for egoistiske til at handle hos den lille købmand nede på hjørnet. Ham havde de i deres mytomani gjort  til en grim kapitalist, så derfor oprettede Socialdemokraterne et komplet, lukket system for socialdemokrater, hvori de kunne opholde sig hele livet, med bank, forsikring, brødfabrikker, mejerier, ligkistemagasiner, frisørsaloner, rejsebureau, feriehuse, aviser, Brugsen, bryggerier, boligselskaber, byggeselskaber, tv-stationer, radiostationer, fjernvarmerørfabrik, stålvaskfabrik og mange andre håbløse, skatteyderfinansierede foretagender, der næsten alle er gået skråt fallit. 
De manglede naturligvis landbruget, ligesom Stalin.
Det vil Socialdemokraterne nu til at stjæle. Først skal gårdene tvangsnedlægges, og nogle nye skal bygges et helt andet sted, hvor der er rigtigt mange socialdemokrater, der vil have håndsret over enhver hændelse på enhver bondegård. Landmanden kan så stille sig op i køen og søge de socialdemokraterne om lov til at drive sit eget landbrug.
Alt i miljøets hellige navn. Som en landmand siger, så bliver der ingen forskel ved det. Da Stalin gjorde det samme, udbrød der en plangagt hungersnød, der tog livet af millioner af borgere.
Socialdemokraterne har ikke bare én gang bevist, at når de ikke duer til alt det andet, duer de heller ikke til at drive landbrug.
http://nyhederne.tv2.dk/video/index.php/nodeId-19984801.html

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.