Helt sikkert ikke det svar journalisten forventede fra PKAs direktør:
“Selv om politikere og økonomer igen og igen pointerer vigtigheden af, at danskerne holder en skrantende dansk økonomi i gang ved at ikke at slække på forbruget, mener Vibeke Thinggaard, direktør i PKA, at det er positivt, at så mange vil spare mere op.
“I dag arbejder mange af vores medlemmer på deltid eller begynder deres opsparing sent. Vi kan derfor kun håbe, at de lægger de ekstra penge, der kunne komme i form af skattelettelser til side til pensionen,” der i øvrigt ikke mener PKAs medlemmer er med til at understøtte finanskrisen:
“Jeg tror ikke, det er PKA’s medlemmer, som gør, at krisen bliver forstærket, hvis de sparer op i stedet for at bruge flere penge. Det er den enkeltes families økonomi, som er afgørende for, hvor meget familierne forbruger, og dermed holder økonomien i gang”.
Respekt til Vibeke, som tilsyneladende ikke er blevet inficeret med den keynesianske tankegang.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.