I Landsforeningen af Kvindekrisecentre får de ansatte penge for at “hjælpe” voldsramte kvinder. Når der så ikke er nok at leve af, må centret selvfølgelig selv opfinde de kedelige historier, så der kan komme mere gang i bevillingerne, de mange dejlge stjålne penge, lige ned i foret på de korrupte madammer i foreningen.

Se bare her, denne thailandske kvinde skal bare lige finde en mand, hun kan beskylde for at have banket sig, så er den kringeling, og hun får automatisk opholdstilladelse.

Skidt så med at manden bliver udsat for foreningens justitsmord, så han skal sidde i fængsel i flere år uden grund. Manden er jo mand, ikke, og LOKK ved jo godt, hvad for nogle svin, alle vi mænd egentlig er.

Derfor skal der heller ikke meget til at få manden smidt i fængsel: “…Dokumentationen kan eksempelvis bestå i, at man har kontaktet politiet, talt med en klasselærer om situationen eller er blevet tilset af en læge, skriver DR P4 Sjælland….”

Er der en klasselærer til stede?

http://www.folketidende.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090121/GULDBORGSUND/6683736

Her er forbryderalbummet:

http://www.lokk.dk/Organisation/bestyrelsen.htm

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.