Fra Berlingskes kronik om mulighederne for at afsætte Mugabes kleptokratiske styre:
“Hver gang folk, der ikke er afrikanere, har forsøgt at blande sig, har Mugabe snedigt udnyttet situationen til at få befolkningerne, hjemme såvel som i nabolandene, til at hylde sig endnu mere højlydt som Afrikas frelser og befrier fra kolonitidens åg.
Skal Mugabe og hans uduelige, korrupte regering sættes fra bestillingen, og nye folk, med evner og vilje til at genrejse dette engang så velfungerende land, installeres i magtens korridorer, er det kun de afrikanske nabolande, der kan gøre dette, uden at det udvikler sig til et blodbad, som vi alt for ofte har set i Afrika.”

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.