Der er nogen, der har stjålet min identitet. Hele min sjæl er væk, sammen med 5.450.000 andre sjæle. De er også væk. Hele nationen og sammenhængskraften er forsvundet. Det er hundredevis af statsansatte, inklusiv Fængselsvæsenet, Toldvæsenet og Rigsrevisionen, der blot har smidt danskheden ud ad vinduet, eller hugget den med hjem. Det er jo kernen i landets selvforståelse, som er opløst. Det er på grund af disse kunstværkers storhed, at vi overhovedet kan eksistere som folk, ellers var vi bare atomiserede, tragiske enkeltindivider. Det er jo det, vi altid får at vide om Kunsten, især af dem, der udtaler den som Gunsd og Guldur.
Nu viser det sig så, at lagerforvalter Rindal havde ret, for kustoderne og kuratorerne på Statens Museum for Kunst synes ligesom Rindal, at det gamle ragelse er lige  til at vippe ud. Man skal ikke tvinge skatteyderne til at støtte Gunsd og Guldur. 
Måske finder jeg min identitet igen et andet sted end på Statens Museum for Kunst.
http://www.180grader.dk/nyheder/Hov_-_42_kunstv_rker_er_blevet_v_k_for_Statens_Museaum_for_Kunst.php

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.