Join the Conversation

13 Comments

 1. Jeg vil gerne kalde det frihedskamp. Det er i yderste konsekvens det samme, som SKAT vil gøre ved skattenægtere. Men det er selvfølgelig næppe den mest givende strategi på vejen til et frit samfund.

 2. Jeg vil gerne kalde det frihedskamp. Det er i yderste konsekvens det samme, som SKAT vil gøre ved skattenægtere. Men det er selvfølgelig næppe den mest givende strategi på vejen til et frit samfund.

 3. “Jeg vidste, at det, jeg gjorde, ville få mig nogle år i fængsel så jeg pakkede mine ting og skød hunden, så den ikke skulle rådne op på et internat, fortalte han.”
  Hvad er det for et system der presser mennesker derud hvor de er villige til at gøre den slags.
  Al mulig respekt her fra.
  Og vagten, tja. Historisk set er det altså nærmere undtagelsen end reglen at det er ufarligt at arbejde som skatteopkræver.

 4. “Jeg vidste, at det, jeg gjorde, ville få mig nogle år i fængsel så jeg pakkede mine ting og skød hunden, så den ikke skulle rådne op på et internat, fortalte han.”
  Hvad er det for et system der presser mennesker derud hvor de er villige til at gøre den slags.
  Al mulig respekt her fra.
  Og vagten, tja. Historisk set er det altså nærmere undtagelsen end reglen at det er ufarligt at arbejde som skatteopkræver.

 5. Jeg vil mene at hvis det skal være, så skal man gå efter nogle beslutningstagere alá medlemmer af folketinget for ja stort set alle partier nu om stunder, og ikke en stakkels vagt. Han skulle have skudt en af de højeste inden for skat.
  Interessant spørgsmål hvor grænsen for frihedskamp og individuel (menneske)ret går. De fleste her er vel her enige om at man i yderste konsekvens må skyde folk der gentagne gange begår røveri mod en.
  Men i et demokrati der bliver det hele lidt mudret da der er mange lag. Der er politikerne, som får deres magt via alle danskere og som giver røveriopgaverne til folk under dem.
  Teoretisk synes jeg at folk der dag ud og dag ind arbejder for at røve sine medborgere bare skal pløkkes. Jeg vil ihvertfald ikke fælde tårer hvis Helle Thorning, Pia K eller Pernille Rosenkranz blev nakket. Nok ikke så politisk korrekt. Men et er teori/principper – noget andet er om det er en god strategi for at få vendt samfundet, det tror jeg ikke.

 6. Jeg vil mene at hvis det skal være, så skal man gå efter nogle beslutningstagere alá medlemmer af folketinget for ja stort set alle partier nu om stunder, og ikke en stakkels vagt. Han skulle have skudt en af de højeste inden for skat.
  Interessant spørgsmål hvor grænsen for frihedskamp og individuel (menneske)ret går. De fleste her er vel her enige om at man i yderste konsekvens må skyde folk der gentagne gange begår røveri mod en.
  Men i et demokrati der bliver det hele lidt mudret da der er mange lag. Der er politikerne, som får deres magt via alle danskere og som giver røveriopgaverne til folk under dem.
  Teoretisk synes jeg at folk der dag ud og dag ind arbejder for at røve sine medborgere bare skal pløkkes. Jeg vil ihvertfald ikke fælde tårer hvis Helle Thorning, Pia K eller Pernille Rosenkranz blev nakket. Nok ikke så politisk korrekt. Men et er teori/principper – noget andet er om det er en god strategi for at få vendt samfundet, det tror jeg ikke.

 7. Det er ikke svært at sætte sig i den dømtes sted, selv om jeg ikke umiddelbart har lyst til at se ham som et forbillede.
  Men når man tænker på disse offentligt ansatte chefer og ledere med deres uduelighed og arrogance over for folk, som de både udbytter og pisser på, ja så kan man godt bruge en halv time i aften på en dagdrøm.
  Dernæst ville det være interessant at høre, hvad den dømte selv ville sige, når straffen er udstået.
  Men måske han stadig vil være tavs, og det forstår jeg også godt. For ellers skulle der snart være nogle psykolog-svin, der ville lave en analyse på ham i stedet for på problemet.

 8. Det er ikke svært at sætte sig i den dømtes sted, selv om jeg ikke umiddelbart har lyst til at se ham som et forbillede.
  Men når man tænker på disse offentligt ansatte chefer og ledere med deres uduelighed og arrogance over for folk, som de både udbytter og pisser på, ja så kan man godt bruge en halv time i aften på en dagdrøm.
  Dernæst ville det være interessant at høre, hvad den dømte selv ville sige, når straffen er udstået.
  Men måske han stadig vil være tavs, og det forstår jeg også godt. For ellers skulle der snart være nogle psykolog-svin, der ville lave en analyse på ham i stedet for på problemet.

 9. Ingen i dette land kan sige sig fri for at arbejde for staten i et eller andet omfang. Staten er så omnipotent at intet menneske kan undgå den.
  Vagten var bare en ganske almindelig mand der var taget på arbejde og blev dræbt af en galning. Jeg kan ikke udvise nogen som helst forståelse over at dræbe en, i mine øjne, fuldstændig tilfældig person.
  Jeg kan til gengæld godt forstå at nogle mennesker bliver drevet til ligefrem at begå mord. Det danske skattesystem er opbygget således at det skal være så retfærdigt som muligt – derfor er det ekstremt bureaukratisk og fuldstændigt uden empati. Det, sammen med de ganske betydelige summer af penge man skal betale, kan rive en tilværelse fuldstændigt fra hinanden.
  Men, så er det da folk som Anders Fogh Rasmussen, Ole Stavad, Carsten Kock, Svend Erik Hovmand, Kristian Jensen og andre der har stillet sig bag det danske skattesystem og lægger navn til systemet, der bør være mål for et mord – eller måske kan en huskekage gøre det.

 10. Ingen i dette land kan sige sig fri for at arbejde for staten i et eller andet omfang. Staten er så omnipotent at intet menneske kan undgå den.
  Vagten var bare en ganske almindelig mand der var taget på arbejde og blev dræbt af en galning. Jeg kan ikke udvise nogen som helst forståelse over at dræbe en, i mine øjne, fuldstændig tilfældig person.
  Jeg kan til gengæld godt forstå at nogle mennesker bliver drevet til ligefrem at begå mord. Det danske skattesystem er opbygget således at det skal være så retfærdigt som muligt – derfor er det ekstremt bureaukratisk og fuldstændigt uden empati. Det, sammen med de ganske betydelige summer af penge man skal betale, kan rive en tilværelse fuldstændigt fra hinanden.
  Men, så er det da folk som Anders Fogh Rasmussen, Ole Stavad, Carsten Kock, Svend Erik Hovmand, Kristian Jensen og andre der har stillet sig bag det danske skattesystem og lægger navn til systemet, der bør være mål for et mord – eller måske kan en huskekage gøre det.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.