I lang tid har Jarl kørt en kampagne imod Tantens Thomas Larsen for at være Foghs nikkedukke (det er et af de pænere udtryk der er brugt om Larsen).

Normalt gidder jeg ikke læse hans klummer af selvsamme årsag som Jarl ikke bryder sig om ham, men idag gjorde jeg en undtagelse fordi Larsen kommenterede erhvervslivets syn på bankpakken:

“Reelt har regering og opposition været klar over, at de måtte enes om at skabe forliget for at hindre kreditklemmen i at klappe sammen om dansk økonomi.For den finansielle sektor og for dansk erhvervsliv generelt er det selvsagt ekstremt betydningsfuldt, at pakken er vedtaget, […]” (Min fremhævning”

Hvem fedter den mand for? Jeg er i dansk erhvervsliv (ligesom de fleste af dette sites læsere antageligt er – i er vel ikke alle sammen ansat i ministerier og offentlige forvaltninger?) og jeg kender ikke nogen der synes bankpakken er ekstremt betydningsfuld.

Jeg tror faktisk størstedelen af dansk erhvervsliv er ligeglad med en bankpakke. Det er kun bankerne selv og virksomheder med meget store kreditter hvor bankpakken er ekstremt betydningsfuld. Navnlig fordi de sidste jo kan ende med at skulle indfri deres kreditter hvis de første krakker. Hvem kalder også gældsplagede virksomheder for sunde? Hvis man gearer sin økonomi alt for hårdt så er man da ikke sund.

Og sådan kan man blive ved med at argumentere overfor politikere, deres logrende hunde og journalisterne i øvrigt. Bankpakken er vedtaget, så nu har vi andre bare at stramme balderne sammen og betale regningen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.