skriver Berlingske:
“Jeg tror, det kommer til at gå, som det gjorde med for eksempel Storebæltsbroen. At befolkningen bliver helt utroligt glade for og stolte af Koncerthuset.”
Nej, Anders.

Join the Conversation

14 Comments

 1. Ja så, Anders Samuelsen? I det mindste gjorde Storebæltsbroen det mere bekvemt at komme til og fra København… hvilken glæde bringer Koncerthuset en, der ikke er fra København? Og hvilken glæde bringer Koncerthuset en, der rent faktisk er fra København?

 2. Ja så, Anders Samuelsen? I det mindste gjorde Storebæltsbroen det mere bekvemt at komme til og fra København… hvilken glæde bringer Koncerthuset en, der ikke er fra København? Og hvilken glæde bringer Koncerthuset en, der rent faktisk er fra København?

 3. Jeg har det sådan med “kultur og kunst”, at det er medløbere som hyppigst benytter sig af det. Fordi nogle bestemte mennesker engang synes det var intellektuelt at se operaer, tror disse medløbere at det skal de også gøre. De har dog ikke helt forstået at livet handler om nyttemaksimering og at se kedelige koncerter ikke nødvendigvis nyttemaksimerer.
  De er selvfølgelig velkomne til at benytte sig af kultur og kunst, men jeg vil gerne være fri for at finansiere medløbernes “dårlige” vaner.

 4. Jeg har det sådan med “kultur og kunst”, at det er medløbere som hyppigst benytter sig af det. Fordi nogle bestemte mennesker engang synes det var intellektuelt at se operaer, tror disse medløbere at det skal de også gøre. De har dog ikke helt forstået at livet handler om nyttemaksimering og at se kedelige koncerter ikke nødvendigvis nyttemaksimerer.
  De er selvfølgelig velkomne til at benytte sig af kultur og kunst, men jeg vil gerne være fri for at finansiere medløbernes “dårlige” vaner.

 5. Fantastisk – Anders Samuelsen er så snublende tæt på en rigtig konklusion, når han siger “sandheden er også, at vi desværre har en tradition for i Danmark, at det er vanskeligt for politikerne at styre de her byggerier”. Og alligevel siger han det helt gale!

 6. Fantastisk – Anders Samuelsen er så snublende tæt på en rigtig konklusion, når han siger “sandheden er også, at vi desværre har en tradition for i Danmark, at det er vanskeligt for politikerne at styre de her byggerier”. Og alligevel siger han det helt gale!

 7. Noget lignende sagde Bondam forleden (omkring diverse tiltag i kbh). Og Anders vil have at vi skaffer ham flere medlemmer? I think not.
  Det er da så åbentlyst noget som en liberal skal tage afstand fra.

 8. Noget lignende sagde Bondam forleden (omkring diverse tiltag i kbh). Og Anders vil have at vi skaffer ham flere medlemmer? I think not.
  Det er da så åbentlyst noget som en liberal skal tage afstand fra.

 9. Så kan vi vist godt forudse, at LA vil afgå ved døden p.gr.a. god, gammel dansk banalitet og sans for kollektiv hygge. Sov trygt, Anders Samuelsen.

 10. Så kan vi vist godt forudse, at LA vil afgå ved døden p.gr.a. god, gammel dansk banalitet og sans for kollektiv hygge. Sov trygt, Anders Samuelsen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.