Join the Conversation

8 Comments

  1. Jeg har svært ved at se, hvordan den historie adskiller sig fra indslagene på en tilfældigt udvalgt TV-Avis (og hvis det skal være mindre tilfældigt udvalgt: 1. juledag var der indslag om, hvilke gaver børnene havde fået i et eller andet tilfældigt hjem – hvad nyhedsværdien var, aner jeg ikke).

  2. Jeg har svært ved at se, hvordan den historie adskiller sig fra indslagene på en tilfældigt udvalgt TV-Avis (og hvis det skal være mindre tilfældigt udvalgt: 1. juledag var der indslag om, hvilke gaver børnene havde fået i et eller andet tilfældigt hjem – hvad nyhedsværdien var, aner jeg ikke).

  3. Ethvert minut i DR der ikke bruges på vildledende politisk dækning, er værd at klappe i hænderne over. Det er forholdsvist uskadeligt at staten sender TV med hunde, men ekstremt skadeligt at den sender nyhedsprogrammer.

  4. Ethvert minut i DR der ikke bruges på vildledende politisk dækning, er værd at klappe i hænderne over. Det er forholdsvist uskadeligt at staten sender TV med hunde, men ekstremt skadeligt at den sender nyhedsprogrammer.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.