Join the Conversation

4 Comments

  1. Jeg synes du bruger nogle lidt for stærke udtryk. Der er ingen der aner hvem der har snydt. Henning Jensen selv har en for lang karriere i politik til at han (burde) kunne finde på at iværksætte noget sådant – og slet ikke i den urealistiske scala.
    Jeg synes man skal være påpasselig med at fremture med påstande om svindel på den måde som det bliver i indlægget. Der er masser af berettiget kritik man kan lægge borgmesteren og hans søn til last for – også for at lave det jeg bedst kan beskrive som en valgvideo på skatteborgernes regning.

  2. Jeg synes du bruger nogle lidt for stærke udtryk. Der er ingen der aner hvem der har snydt. Henning Jensen selv har en for lang karriere i politik til at han (burde) kunne finde på at iværksætte noget sådant – og slet ikke i den urealistiske scala.
    Jeg synes man skal være påpasselig med at fremture med påstande om svindel på den måde som det bliver i indlægget. Der er masser af berettiget kritik man kan lægge borgmesteren og hans søn til last for – også for at lave det jeg bedst kan beskrive som en valgvideo på skatteborgernes regning.

  3. Næstveds borgmester har tidligere ganske kynisk snydt folk, bl. a. en bistandsklient, der havde fået 75.000 kr for lidt, ifølge reglerne. Han klagede til Ankestyrelsen over det, og Kommunen blev ikendt at betale til klienten straks, idet den slags kendelser indenfor det offentlige har domstolsstyrke. Helt ulovligt sørgede Henning Jensen for, at pengene ikke blev udbetalt. Det endte med, at klienten for at få de penge, han havde krav på, blev nødt til at anlægge retssag mod Næstved Kommune, hvorefter han fik sine penge 1 år senere.

  4. Næstveds borgmester har tidligere ganske kynisk snydt folk, bl. a. en bistandsklient, der havde fået 75.000 kr for lidt, ifølge reglerne. Han klagede til Ankestyrelsen over det, og Kommunen blev ikendt at betale til klienten straks, idet den slags kendelser indenfor det offentlige har domstolsstyrke. Helt ulovligt sørgede Henning Jensen for, at pengene ikke blev udbetalt. Det endte med, at klienten for at få de penge, han havde krav på, blev nødt til at anlægge retssag mod Næstved Kommune, hvorefter han fik sine penge 1 år senere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.