Fogh vil holde møder om krisen

“Vi vil bruge et nyt redskab til at sikre friske tal som grundlag for at træffe beslutninger. Vi vil supplere vores viden om Danmarks økonomiske tilstand ved at inddrage repræsentanter fra forskellige sektorer,” siger statsministeren på regeringens årlige seminar på Havreholm Slot i Nordsjælland. Flere møder?! Det skal nok hjælpe. Anders, læs nu din egen […]

“Vi vil bruge et nyt redskab til at sikre friske tal som grundlag for at træffe beslutninger. Vi vil supplere vores viden om Danmarks økonomiske tilstand ved at inddrage repræsentanter fra forskellige sektorer,” siger statsministeren på regeringens årlige seminar på Havreholm Slot i Nordsjælland.

Flere møder?! Det skal nok hjælpe.

Anders, læs nu din egen så udmærkede bog Vera og Benefica.

0 comments

Sign In

Reset Your Password