Ih-altså! Biskoppernes krigsmateriel er blevet bombet!

Nu er de sure, de 8 højhellige velærværdigheder, der lige har støttet terrororganisationen HAMAS med et feltlazaret, hvor HAMAS’s soldater kan blive lappet sammen igen, på biskoppernes og danske flaskesamleres regning.

Tænk på, hvor mange bajere, der er blevet drukket for at få det feltlazaret sendt helt derned. Alle de mennesker, der har trykket på terrorist-knappen i Brugsen. Tænk nu, hvis alle de mennesker skal drikke ligeså mange bajere igen for at få lappet felthospitalet sammen!

Tænk engang, når man stiller et felthospital op ved siden af nogle raketbatterier, så bliver felthospitalet også ramt.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/310432:Kirke—tro–Biskopper-kritiserer-angreb-i-Gaza

0 comments

Sign In

Reset Your Password