jp.dk – Bombe i dansk klimadebat

Gætter på dette kunne have interesse for nogen:
Nyt studie giver støtte til Svensmarks teorier

Personligt betyder det ikke så meget for mine holdninger – jeg er stadig først og fremmest af den overbevisning, at selv hvis CO2-modellerne er de bedste forklaringsmodeller, så er klima-aktivisterne langt fra at kunne sandsynliggøre, at det kan betale sig at bremse vækst til fordel for klimatiltag. Kommer der klimaændringer er de lige behagelige/ubehagelige om de er menneskeskabte eller ej, og rigdom er det bedste værn vi har til at stå imod med. Skulle CO2-teorien vise sig at falde endegyldigt er det således til bekvemmelighed, fordi vi slipper for den nærmest religiøse diskussion fra begge sider – men i princippet ville det vel være rarest, om vi rent faktisk havde indflydelse på klimaet? Jeg mener – hellere herre end slave, hvis det skal være 🙂

0 comments

Sign In

Reset Your Password