Den har da været afviklet længe. Allerede i 2001 fortalte daværende sundhedsminister i Nyrups regering, Arne Rolighed, der nu igen er chef for Kæmpens Bekræftelse, at personalet på de danske hospitaler slog 5.000 patienter ihjel hvert år ved almindelig sløseri og svineri. 
http://www.berlingske.dk/article/20090108/danmark/701080114/
Og så lige en lodret løgn: ……..»Folk tænker ikke over, at de er med til at udhule det offentlige velfærdssystem, hver gang de benytter sig af private ydelser,« siger tidligere overvismand og formand for regeringens velfærdskommission, økonomiprofessor Torben M. Andersen fra Aarhus Universitet.
Nej, personalet er nogle svin, der ikke gider at passe arbejdet. I Guldborgsund Kommune havde hjemmehjælperne 33 sygedage  i 2006, det er 5 ugers stjålen, skatteyderbetalt ferie, og 8 almindelige sygedage. Det er dem, der har afviklet velfærden. Folk flygter naturligvis fra disse udueligheder. Nu håber vi bare, at staten skvatter sammen under sin egen vægt.
Husk, at Danmark er en ekstremistisk stat. der findes ingen større og ingen dyrere.
Læs om rigtig velfærd og omsorg i Peru her:
http://jp.dk/meninger/breve/article1562346.ece

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.