Dagens Skrækko – når DDR prioriterer

Bliver det til fordel for skræk og rædsel. For i dag kom der denne nyhed fra Tyskland:

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/01/08/184948.htm

men selv om den står på DDRs hjemmeside, var der ikke plads til den i DDR/P1s nyheder kl. 6. Dér var der til gengæld en dansk klimaforsker og skrækmager, der fortalte, at hans nyeste forskning viste, at vandet i havet kunne stige med mellem 59 cm og 135 cm i de næste 100 år pga. opvarmning, så han konkluderede, at det ville blive 135 cm, fordi det var det værste; men – kunne man forstå – ikke det mest sandsynlige. Det giver bare mest skræk at påstå 135 cm.

Tjah, hvad Søren skal man med den slags. 135 cm på 100 år. Nyhavn kan vist tage mere end 200 cm, så der kommer nok til at løbe mere øl end vand over Nyhavns bolværker de næste 100 år. I just afvigte århundrede overlevede vore forgængere og vi 1. Verdenskrig, der slog ca. 25 millioner mennesker ihjel, Den Spanske Syge, der slog 50 millioner europæere ihjel, nazismen, der slog 20 millioner ihjel, kommunismen, der slog 100 millioner ihjel, og nu efter 20 års fredelige tilstande prøver islamisterne på at gøre nazisterne kunsten efter. Mennesket er det mest udbredte dyr på hele jorden og dermed det dyr, der er bedst til at tilpasse sig de givne forhold, også 135 cm mere vand i løbet af de næste 100 år.

Mon ikke, mennesket klarer sig?

0 comments

Sign In

Reset Your Password