Martin Ågerup er ligeglad med lir

– Er der så overhovedet nogen elektronik, som fascinerer dig?

For tiden er jeg meget begejstret for min ipod. Den bruger jeg ofte til at høre foredrag fra amerikanske tænketanke som Cato Institute, når jeg for eksempel sidder i toget eller slår græsset i haven. På den måde spilder jeg ikke tiden.

Et kort interview om Martin Ågerups valg af bil. Ikke noget stort politisk interview, men synes at Martin Ågerup et par enkelte skjulte underpunkter igennem. F.eks. kunne det være rart, hvis flere danskere tænkte som Martin f.eks. ang. design vs. funktionalitet:

Men en drømmebil. En stor, fed Mercedes med læderkabine for eksempel, sådan en må du da have?

– Næh, egentlig ikke. Faktisk har jeg aldrig interesseret mig for design, heller ikke når det kommer til mobiltelefoner, ure eller computere. Jeg kunne aldrig finde på at købe noget, fordi det ser godt ud – for mig handler det om, hvad jeg kan bruge tingene til.
http://ekstrabladet.dk/biler/bil_nyheder/article1103964.ece

0 comments

Sign In

Reset Your Password