– Er der så overhovedet nogen elektronik, som fascinerer dig?
For tiden er jeg meget begejstret for min ipod. Den bruger jeg ofte til at høre foredrag fra amerikanske tænketanke som Cato Institute, når jeg for eksempel sidder i toget eller slår græsset i haven. På den måde spilder jeg ikke tiden.
Et kort interview om Martin Ågerups valg af bil. Ikke noget stort politisk interview, men synes at Martin Ågerup et par enkelte skjulte underpunkter igennem. F.eks. kunne det være rart, hvis flere danskere tænkte som Martin f.eks. ang. design vs. funktionalitet:
Men en drømmebil. En stor, fed Mercedes med læderkabine for eksempel, sådan en må du da have?
– Næh, egentlig ikke. Faktisk har jeg aldrig interesseret mig for design, heller ikke når det kommer til mobiltelefoner, ure eller computere. Jeg kunne aldrig finde på at købe noget, fordi det ser godt ud – for mig handler det om, hvad jeg kan bruge tingene til.
http://ekstrabladet.dk/biler/bil_nyheder/article1103964.ece

Join the Conversation

14 Comments

 1. Jamen så lad da endelig ham køre rundt i en grim Volvo og gå med digitalur, så er der bare flere Mercedeser og analoge ure til os, der gerne vil have noget pænt at kigge på i vores hverdag. Udseende skaber præcis lige så meget værdi som funktionalitet.

 2. Jamen så lad da endelig ham køre rundt i en grim Volvo og gå med digitalur, så er der bare flere Mercedeser og analoge ure til os, der gerne vil have noget pænt at kigge på i vores hverdag. Udseende skaber præcis lige så meget værdi som funktionalitet.

 3. “Udseende skaber præcis lige så meget værdi som funktionalitet.”
  Det kan du ikke sige, da det er individuelt.

 4. “Udseende skaber præcis lige så meget værdi som funktionalitet.”
  Det kan du ikke sige, da det er individuelt.

 5. Og det er funktionalitet ikke? Det kan godt være, at digitaluret teknisk set kan meget mere end det pæne, klassiske herreur, men det betyder ikke, at alle ekstrafunktionerne skaber nogen som helst værdi for den enkelte forbruger… lige så vel som, at Martin Ågerup er ligeglad med design.

 6. Og det er funktionalitet ikke? Det kan godt være, at digitaluret teknisk set kan meget mere end det pæne, klassiske herreur, men det betyder ikke, at alle ekstrafunktionerne skaber nogen som helst værdi for den enkelte forbruger… lige så vel som, at Martin Ågerup er ligeglad med design.

 7. “Og det er funktionalitet ikke?”
  Jo præcis, det er individuelt hvad man lægger vægt på.

 8. “Og det er funktionalitet ikke?”
  Jo præcis, det er individuelt hvad man lægger vægt på.

 9. Jamen så er vi jo enige, Skovgaard… jeg mente jo ikke, at design altid, for alle mennesker, skabte lige meget værdi. Jeg var bare uenig i, at “det [kunne] være rart, hvis flere danskere tænkte som Martin f.eks. ang. design vs. funktionalitet”.

 10. Jamen så er vi jo enige, Skovgaard… jeg mente jo ikke, at design altid, for alle mennesker, skabte lige meget værdi. Jeg var bare uenig i, at “det [kunne] være rart, hvis flere danskere tænkte som Martin f.eks. ang. design vs. funktionalitet”.

 11. Nåeh, ja, så ER vi enige. Det ville da for mange mennesker (nok de fleste) være kedeligt hvis man aldrig kunne gå lidt op i design, farve, blærerøvsfaktor og lign.

 12. Nåeh, ja, så ER vi enige. Det ville da for mange mennesker (nok de fleste) være kedeligt hvis man aldrig kunne gå lidt op i design, farve, blærerøvsfaktor og lign.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.