Henrik Sass Larsen for fire dage siden: “Vi kommer ikke til at sige ‘her er nogle sunde banker og her er nogle usunde’.”
Henrik Sass Larsen i dag: “Der er de banker, som efter denne tur kan konstatere, at der ikke er grundlag for videre drift – og de skal afvikles. Alle andre banker, der skal fortsætte, må være en del af løsningen. Jeg har ikke set ned i statusbøgerne i bankerne, og det må jo bero på en konkret vurdering. Fra bank til bank. Man er jo nødt til at finde ud af, hvilke banker der har meget store vanskeligheder, men som fortsat har en sund og ordentlig driftssituation. Der er så andre, hvor man må sige, at de ikke har nogen drifts-udsigter, og de må så afvikles.”

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.