Forslag til bankpakke præsenteres torsdag

– med vanlig kollektivistisk jeg-har-læst-økonomi-men-fatter-stadig-ikke-en-brik retorik: “Det er vigtigt for samfundet, at der fortsat kan lånes penge til projekter, der kan holde hjulene i gang. Jeg har derfor indkaldt partierne til forhandlinger allerede på torsdag, hvor vi skal drøfte en række forslag, der skal løse op på den kreditklemme, der er opstået.“

– med vanlig kollektivistisk jeg-har-læst-økonomi-men-fatter-stadig-ikke-en-brik retorik: “Det er vigtigt for samfundet, at der fortsat kan lånes penge til projekter, der kan holde hjulene i gang. Jeg har derfor indkaldt partierne til forhandlinger allerede på torsdag, hvor vi skal drøfte en række forslag, der skal løse op på den kreditklemme, der er opstået.

0 comments

Sign In

Reset Your Password