Martin Lyng var i livsfare, da han under en anholdelse blev holdt i kvælergreb. Politiet var ganske vist på jagt efter en udlænding med en sabel, men det forhindre ikke de seks betjente i at tvinge den pæredanske glarmesterlærling ned i mudderet foran hans ungdomsbolig, hvor en af betjentene holdt Martin Lyng i et kvælergreb, indtil han besvimede. Senere forsøgte politiet at dække sig ind ved at gennemsøge hans lejlighed, i håb om at finde noget, der kunne retfærdiggøre den uretmæssige og livstruende anholdelse. Her fandt de en såkaldt skorstensfejerkæde, som Martin Lyng har fået som gave af sin bror. Politiet konfiskerede kæden og udskrev en bøde, da de mente, at kæden kunne bruges som håndvåben.

Join the Conversation

2 Comments

  1. De forpulede svin skal aflives på stedet. Jeg håber virkelig at de en dag forsøger at bruge de metoder på mig. Ønsker Martin hævn, så hjælper jeg gerne.

  2. De forpulede svin skal aflives på stedet. Jeg håber virkelig at de en dag forsøger at bruge de metoder på mig. Ønsker Martin hævn, så hjælper jeg gerne.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.