I disse tider hvor både topchefer og toppolitikere vil have rendyrket keynesianisme er det værd at læse bogen The Faliure of “New Economics”. Bogen er skrevet af Henry Hazlitt, som også skrev klassikeren Economics in One Lesson. 13 år efter Keynes’ død gravede Hazlitt Keynes lig op, hakkede det i småstykker og sendte stumperne til alle hans efterkommere. Bogen er et afsnit for afsnit tilbagevisning af Keynes’ makværk The General Theory of Employment, Interest, and Money og er stadig relevant i dag, hvor det er lykkes Keynes’ efterkommere at samle stumperne og genoplive denne travesti af en økonom. Bogen kan også købes via Mises.org.
Glem heller ikke Hans Herman Hoppes fantastiske smadring af Keynes’ monetære teori.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.