Posted inLynblog

Tryg Forsikring – så bliver du trygt til slave.

Det er ufatteligt, at der findes mennesker som Anders Hede fra Tryg Fonden. Manden er forfærdelig. Syg dækker ikke.
Demokratiets version af Hitler. Pas på, du kaster op!
DDR/P1 i dag 31/12-8 kl. 10-11.30

I morgen skal det være. Smøgerne skal kvittes, og kiloene skal væk. I hvert fald i januar. Så begynder vi igen at lukke øjnene for det, vi godt ved er skidt, og bliver magelige og usunde igen. Anders Hede er forskningschef i TrygFonden og ved en masse om sundhed, livsstilssygdomme og forebyggelse. Og han ved, at det er vores urtidsgener, der forhindrer os i at tage vare på os selv og vores sundhed. Generne vil nemlig have os til at æde og bruge mindst mulig energi. Anders Hede er dagens gæst. (Sendes også i morgen 20.03 og fredag 00.58).

http://www.dr.dk/tjenester/programoversigten/w3c/epg.asp?media=Radio&v

Join the Conversation

4 Comments

  1. Det kan godt være Anders Hede har problemer. Men hvad i alverden er problemet i det citerede? Hvis en forskningschef i en fond, der støtter private initiativer indenfor sundhed og sikkerhed, ikke interesserede sig for bl.a. hvorfor vi nogle gange gør ting, der strider mod vores helbreds interesser, så var han vel slet ikke sit job værdigt…

  2. Det kan godt være Anders Hede har problemer. Men hvad i alverden er problemet i det citerede? Hvis en forskningschef i en fond, der støtter private initiativer indenfor sundhed og sikkerhed, ikke interesserede sig for bl.a. hvorfor vi nogle gange gør ting, der strider mod vores helbreds interesser, så var han vel slet ikke sit job værdigt…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Posted inLynblog

Tryg Forsikring – så bliver du trygt til slave.

Det er ufatteligt, at der findes mennesker som Anders Hede fra Tryg Fonden. Manden er forfærdelig. Syg dækker ikke.
Demokratiets version af Hitler. Pas på, du kaster op!
DDR/P1 i dag 31/12-8 kl. 10-11.30

I morgen skal det være. Smøgerne skal kvittes, og kiloene skal væk. I hvert fald i januar. Så begynder vi igen at lukke øjnene for det, vi godt ved er skidt, og bliver magelige og usunde igen. Anders Hede er forskningschef i TrygFonden og ved en masse om sundhed, livsstilssygdomme og forebyggelse. Og han ved, at det er vores urtidsgener, der forhindrer os i at tage vare på os selv og vores sundhed. Generne vil nemlig have os til at æde og bruge mindst mulig energi. Anders Hede er dagens gæst. (Sendes også i morgen 20.03 og fredag 00.58).

http://www.dr.dk/tjenester/programoversigten/w3c/epg.asp?media=Radio&v

Join the Conversation

2 Comments

  1. Det kan godt være Anders Hede har problemer. Men hvad i alverden er problemet i det citerede? Hvis en forskningschef i en fond, der støtter private initiativer indenfor sundhed og sikkerhed, ikke interesserede sig for bl.a. hvorfor vi nogle gange gør ting, der strider mod vores helbreds interesser, så var han vel slet ikke sit job værdigt…

Leave a comment

Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.