Tryg Forsikring – så bliver du trygt til slave.

Det er ufatteligt, at der findes mennesker som Anders Hede fra Tryg Fonden. Manden er forfærdelig. Syg dækker ikke.

Demokratiets version af Hitler. Pas på, du kaster op!

DDR/P1 i dag 31/12-8 kl. 10-11.30

I morgen skal det være. Smøgerne skal kvittes, og kiloene skal væk. I hvert fald i januar. Så begynder vi igen at lukke øjnene for det, vi godt ved er skidt, og bliver magelige og usunde igen. Anders Hede er forskningschef i TrygFonden og ved en masse om sundhed, livsstilssygdomme og forebyggelse. Og han ved, at det er vores urtidsgener, der forhindrer os i at tage vare på os selv og vores sundhed. Generne vil nemlig have os til at æde og bruge mindst mulig energi. Anders Hede er dagens gæst. (Sendes også i morgen 20.03 og fredag 00.58).

http://www.dr.dk/tjenester/programoversigten/w3c/epg.asp?media=Radio&v

0 comments

Sign In

Reset Your Password