Det seneste år har som borgerlig anarkist været et rigtigt hårdt år. Sommetider forstår man ikke, at man har overlevet. Graden af politikerdumhed har ganske enkelt toppet. Se nu bare på sådan en som Connie Hedegaard. Hun har promoveret Danmark i den globale kamp imod klimaændringerne! Gu har hun ej! Hun har rejst rundt i verden på første klasse, spist dyre middage med nogle af verdens største tyveknægte og talt om, hvor forfærdelig det er, at klodens temperatur stiger for derefter at prale med, hvor mange penge hun er med til at stjæle fra den danske befolkning, og hvor mange af dem hun vil bruge på hendes latterlige og uduelige klimacirkus. Er hun ikke klar over, at hun vil blive skrevet ind i Danmarkshistorien som et af det 21. århundredes største tåber? En tåbe der troede, at hun kunne redde verden ved at bruge elsparepærer, og som endda under finanskrisen satte spørgsmålstegn ved kapitalismen.
Det fører os videre i programmet. Finanskrisen må nemlig betegnes som årets største og mest skelsættende begivenhed, der efterhånden har fået alle statsansatte-(og-betalte)-keynes-liderlige-økonomer til at ligne en flok marxister efter murens fald. De tror rent faktisk stadig, selvom det lyder som en dårlig science-fiction film, at man bare kan printe så mange penge, som man har lyst til, uden at det har omkostninger.
Føreren for de matadorpenge-heilende-økonomer hedder Alan Greenspan. Han har fra år 2002-06 været leder for et af de mest systematiserede hærværk på civilisationen i nyere tid. Denne mands skyld i krisen kan ikke betones nok. Han fortjener at få et gigantisk spark over skinnebenet og få frataget ære og tildelt skam for resten af livet. Han kan passende tage USA’s præsident George Bush i hånden, så snart han ellers er færdig med at sende unge brave amerikanere i døden på sine utallige krigstogter. Disse to mennesker er ganske enkelt en hån mod menneskeheden, og mod det elskede kontinent mod vest.
I Europa går det også af helvede til, og det kommer det til i rigtig mange år endnu. Den primære grund til det er de europæiske politikere, der er nogle af de værste eksemplarer af slagsen. De har kollektivt igennem de sidste 60 år udpint de europæiske befolkninger med deres store klæbrige og ekstremt dyre velfærdsstater. Derudover har de oprettet EU. En institution der efterhånden får enhver socialdemokrats hjerte til at smelte. ”Tænk på at man med dette bureaukratiske instrument kan danne et stort europæisk skattekartel.” Samtidigt kan man fra CENTRALT hold lave endnu flere mellemstatslige aftaler om vandmiljøplaner, vindmølleopsætninger og afgiftsforhøjelser.
Det er ikke så sært, at Venstre vil sende den socialdemokratiske skødehund og fallerede radiovært Jens Rohde derned. Så kan han te sig som en idiot på gangene i Bruxelles, mens han sætter sine partifæller på plads for at tænke liberale tanker, ligesom han gjorde på Christiansborg.
De voldforherligende kommunister fra Ungdomshuset har også lavet ballade i gaden i år. De må som gruppe betegnes som den næstmest destruktive gruppe i dette samfund lige efter medlemmerne af folketinget. Ritt Bjerregaard syntes, at det var ihh og åhh så synd for disse hærværksmænd, at de ikke fik et nyt ungdomshus. ”Der skal også være plads til andre minoriteter, og unge som ikke synes, at fodbold er sjovt. Mangfoldigheden skal vokse i København, det er det, vi skal leve af i fremtiden.” Gu skal vi røv! Disse kommunistpsykopater har aldrig udrettet et stykke produktivt arbejde og kommer aldrig nogensinde til det. De har smadret butikker, vandaliseret bydele, og ødelagt æstetikken i gadebilledet med deres ildelugtende sorte tøj og maltrakterede og overpiercede ansigter!
Jeg gad godt se det anarkistiske samfund, de altid taler om. Hallo! Hvem fanden er det lige, der skal lave noget? Hvor meget værdi er der i at male graffiti på bygninger, arrangere punkkoncerter, pisse i andre folks opgange og læse Michael Strunge digte?!?!
Den nye venstreorienterede tænketank CEVEA er simpelthen for plat. Deres enormt RUC-agtige direktør Jens Jonatan Steen har jo endnu ikke leveret et eneste sagligt argument. Han synes, at man skal have store overførselsordninger, fordi han føler det sådan. Han tror, at integrationen er bedst, hvis man giver høje overførsler til indvandrere, for så har de jo mange penge. Helt ærligt, hvad fanden er det for en tynd kop te at levere. Det er sgu for banalt. Man får jo næsten helt ondt af fagbevægelsen, at de spilder deres penge på sådan en omgang bræk.
Den sidste, som Den Rigtigt Grove vil beskæftige sig med i år, er Lene Espersen, også kendt som Lenin Espersen. Den ultimative levebrødspolitiker, der lige så godt kunne have været medlem af Socialdemokratiet. Lene Espersen har aldrig læst en bog af en borgerlig tænker, men til gengæld har hun læst masser af Keynes på Oecon-studiet. Dét og hendes vision om at blive statsminister betaler den danske befolkning for lige nu. Hendes tåbelige bankpakker skriger til himlen af idioti. Hun smadrer markedets incitamentssystemer. Subsiduerer folk, der har taget dumme chancer. Lader de gode forretninger betale for de ringe forretninger. Hun er kort sagt en politiker, som politikere er værst. Lad os til sidst håbe at en civiliseret borger kaster et glas rødvin eller champagne på hende nytårsaften og ødelægger årets sidste dag for denne heks. Det har hun om nogen fortjent!
Rigtigt godt nytår, og lad 2009 blive et fantastisk år!

Join the Conversation

8 Comments

  1. LOL! Hvor er det dog herligt at læse en artikel, hvor der ikke lægges politisk korrekte fingre imellem!
    Det eneste triste er … at den har ret! Måske bortset fra Anders Samuelsen er der jo ikke en eneste liberal politiker i folketinget – der er desværre kun socialdemokrater/socialister i forskellige kedelige afskygninger 🙁

  2. LOL! Hvor er det dog herligt at læse en artikel, hvor der ikke lægges politisk korrekte fingre imellem!
    Det eneste triste er … at den har ret! Måske bortset fra Anders Samuelsen er der jo ikke en eneste liberal politiker i folketinget – der er desværre kun socialdemokrater/socialister i forskellige kedelige afskygninger 🙁

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.