Jan & Hoppe

Et nyt komikerpar gør deres indtræden på scenen, Jan & Hoppe.:

http://jp.dk/meninger/kronik/article1555337.ece

De kan ikke lide lukkeloven, den afgåede biskop og den gamle fagforeningsformand. Begge har i mere end 50 år været ude af sync med virkeligheden. Derfor er det meste af det, de skriver om lukkelovens afskaffelse, vrøvl.

I de sidste 50 år har 85% af HKs medlemmer gået ind for deltidsarbejde, men da det er vanskeligt for fede, gamle pampere at “holde styr på” folk, der gør, som de vil og møder på de tidspunkter, der passer dem bedst, har HK altid været imod deltidsarbejde. 

I de senere år har den urkomiske biskop, Jan Lindhardt, alleret sig med HK for at bevare lukkeloven.

Biskoppen ved jo godt, at folk ikke gider at gå i kirke og høre en gabende kedsommelig, syg, skyldpåførende prædiken, der mest handler om, at folk er syndige uanset, hvad de foretager sig. I stedet for at produktudvikle sin service, så den blev tiltrækkende, vil tumpen have al anden aktivitet forbudt.

Han kunne jo selv begynde at overholde lukkeloven, hvis den er så god. Så slap vi også for larmen fra kirkeklokkerne søndag morgen. Som om, man ikke havde hovedpine i forvejen.

0 comments

Sign In

Reset Your Password