Det ved vi jo. Politikerne siger det også selv. 
“……Lynettefællesskabet, der driver to rensningsanlæg, har gennem de sidste fem år foretaget målinger, som har påvist lægemiddelrester fra nærliggende hospitaler. Der er fundet resistente bakterier i både spildevandet og i det vand, der ledes tilbage ud i naturen. Torben Knudsen kalder det er et problem, at man udleder bakterier og medicinrester i vandmiljøer og naturområder, når der ikke har fuld overblik over, hvilke konsekvenserne……”
Foruden, selvfølgelig diverse spændende syrer, interessante radioaktive stoffer og kviksølv.
De er kun politikerne, der udleder den slags direkte i badevandet , bl. a. ved Amager Strand.
Et privat firma var – helt rimeligt – blevet lukket omgående, det havde fået påbud om at opsamle alt spildevand i tanke og få dem kørt til rensning på Kommunekemi, og ledelsen havde fået en fængselsstraf og gigantbøder, ligeledes helt rimeligt.
I staten kan man ikke finde nogen at straffe, for loven gælder ikke for statsansattes forbrydelser. Der er ingen i staten, regionerne eller Folketinget, der kan gøre for det.
I det offentlige er der nemlig udelukkende ansat 1,1 millioner mennesker, der ikke kan gøre for det.
Nu bliver der måske udarbejdet en handlingsplan, så forsvinder de der multiresistente bakterier jo straks af bare skræk, ikke? De er jo så små. Nu er problemet løst, så hvad….
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/12/23/070913.htm

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.