Join the Conversation

4 Comments

 1. Det er ikke meget jeg har tilovers for nihilisterne. Prøver at være speciele, for at være.. speciele.
  Minder mig om da Daniel Beattie henviste til en artikel på modkraft.dk, hvor en pige var i 7 sind, for bare at være en kedelig heteroseksuel pige.
  Jøsses.

 2. Det er ikke meget jeg har tilovers for nihilisterne. Prøver at være speciele, for at være.. speciele.
  Minder mig om da Daniel Beattie henviste til en artikel på modkraft.dk, hvor en pige var i 7 sind, for bare at være en kedelig heteroseksuel pige.
  Jøsses.

 3. Synes godt man kunne have gjort opmærksom på billedmaterialet på link. Hvis man klikker ind får man altså et nærbillede af det, der skal befries. Kald mig bare en puritaner, men det bryder jeg mig sgu ikke om at få smækket lige i synet.

 4. Synes godt man kunne have gjort opmærksom på billedmaterialet på link. Hvis man klikker ind får man altså et nærbillede af det, der skal befries. Kald mig bare en puritaner, men det bryder jeg mig sgu ikke om at få smækket lige i synet.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.