Telenor tvunget til censur

Via Newz.dk er jeg blevet opmærksom på at min adgang til internettet nu er blevet censureret af min ISP – Cybercity (et Telenor selskab).

Hvis jeg forsøger at få adgang til Bittorent databasen (deling af filer – herunder film, tv serier, software, musik mv.) ThePirateBay.org bliver jeg videredirigeret til følgende side, hvoraf det fremgår:

“Ved Københavns fogedrets kendelse af 25. oktober 2006(allofmp3.com), 15. august 2007(mp3sparks.com) og 29. januar 2008(thepiratebay.org) er Tele2 A/S (en del af Telenor) blevet pålagt at hindre vores kunders adgang til www.allofmp3.com, www.mp3sparks.com og www.thepiratebay.org.

Fogedretskendelsen i de 3 nævnte sager kan i sin helhed hentes her:

Fogedrets kendelse AllofMP3

Fogedrets kendelse MP3Sparks

Fogedrets kendelse thepiratebay.org

Østre Landsrets stadfæstelse thepiratebay.org

Tele2 A/S har ikke foretaget nogen registrering af din adgang til denne side.”

ThePiratyBay er ikke uden humor og har taget kampen op. På TheJesperBay.dk viser de hvordan man kan omgå censuren. Jesper Bay henvsier til navnet på marketingsdirektøren for IFPI.

Af principielle årsager har jeg ved samme lejlighed, som jeg skrev denne post, gennemgået de nøvendige manøvre for at omgå min udbyders censur – det burde også forhindre dem I fremtiden at kunne filtrere andre hjemmesider fra.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password