Ny stamme findes i Brasiliens regnskov og folk raser mod, om nogen skulle tage kontakt til dem og “inficere dem med vestlig kultur”. Har de spurgt sig selv, hvis de levede i hytter af komøg, fik det samme at spise hver dag og skulle dø af den første sygdom, de fik, om de i det mindste ikke gerne ville have valget for at springe 10.000 år frem i tiden? Sjovt nok er de rasende personer sandsynligvis de samme, som harmes over, at der i USA findes folk, som kun har råd til to fjernsyn og ikke tre.

Join the Conversation

10 Comments

 1. Du har uden tvivl ret i din sidste antagelse. Jeg lærer aldrig at forstå den slags mennesker.

 2. Du har uden tvivl ret i din sidste antagelse. Jeg lærer aldrig at forstå den slags mennesker.

 3. Skovgaard:
  Jeg fandt dette på Jydeposten:
  http://jp.dk/nyviden/article1375779.ece
  Det var vidst bare en hoax at stammen var ny. Fra artiklen:
  “De brasilianske myndigheder opsøger normalt ikke isolerede stammer, fordi man mener, at indianerne skal have lov til at leve i fred og i øvrigt klarer sig bedre uden indblandig fa mere civiliserede kulturer.
  José Carlos Dos Reis Meirelles gjorde dog en undtagelse fra reglen og opsøgte den allerede kendte stamme – netop for at vise, at stammen, der altid har levet i total isolation fra omverdenen, klarer sig glimrende.”

 4. Skovgaard:
  Jeg fandt dette på Jydeposten:
  http://jp.dk/nyviden/article1375779.ece
  Det var vidst bare en hoax at stammen var ny. Fra artiklen:
  “De brasilianske myndigheder opsøger normalt ikke isolerede stammer, fordi man mener, at indianerne skal have lov til at leve i fred og i øvrigt klarer sig bedre uden indblandig fa mere civiliserede kulturer.
  José Carlos Dos Reis Meirelles gjorde dog en undtagelse fra reglen og opsøgte den allerede kendte stamme – netop for at vise, at stammen, der altid har levet i total isolation fra omverdenen, klarer sig glimrende.”

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.