Det er næsten for godt til ikke at give videre. Via Altanen et uddrag fra den (ved første øjekast også interessante) norsk blog KRAKK!:

“Media, regjeringer, eksperter og alt annet snakker om en finanskrise som problemet. Men finanskrisen er ikke problemet. Finanskrisen er en konsekvens. En konsekvens er bare et resultat av en årsak. Årsaken er gjeld. Årsak-konsekvens. Hvis du har et problem som du skal løse, vil du “angripe” årsaken eller konsekvensen? Dette er enkel logikk. Hvis gjeld er årsak, vil alle økonomiske teorier, uansett retning svare at sparing er løsning. Det finnes ingen uenighet i økonomiske teorier om dette. Konklusjon: Å sette opp forskjellige økonomiske teorier som Mises vs. Keynes er en distraksjon”.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.