Hvis nogen af Liberators læsere endnu ikke har set “The Pursuit of Happyness”, ligger der en udmærket trailer på Youtube.

“Don’t ever let somebody tell you, you can’t du something. Not even me, all right?”

Join the Conversation

2 Comments

  1. Det er en glimrende film alene fordi den slår fast at resultater unægteligt kræver afsavn. Store resultater som regel store afsavn. Noget zero risk samfundet ellers ikke tolerer. I DK var hans søn blevet tvangsfjernet og han selv skulle bruge sin energi kortsigtet ¨på at navigere i det offentlige forsørgersystem og ikke bruge den på at forbedre sin situation permanent.

  2. Det er en glimrende film alene fordi den slår fast at resultater unægteligt kræver afsavn. Store resultater som regel store afsavn. Noget zero risk samfundet ellers ikke tolerer. I DK var hans søn blevet tvangsfjernet og han selv skulle bruge sin energi kortsigtet ¨på at navigere i det offentlige forsørgersystem og ikke bruge den på at forbedre sin situation permanent.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.