En lejlighed i Aldersrogade på Nørrebro fik uventet besøg i sidste uge, da ti kampklædte betjente sparkede døren ind. I virkeligheden skulle de have gennemsøgt nabolejligheden, men de tog fejl af dørene. Da de indså deres fejltagelse, sparkede de den “rigtige” dør ind og gennemsøgte lejligheden. Ifølge beboeren konfiskerede de ikke andet end en plomberet revolver og et japansk pyntesværd. Hvorvidt det var disse drabelige våben, der var målet for gennemsøgningen, melder historien ikke noget om. Politiet opfordrer de to kvinder i den første lejlighed til at tage den voldsomme indtrængen “som en oplevelse”.

Join the Conversation

10 Comments

 1. Ja puha. Her bør man især se mod USA for at få et indblik i, hvor galt det kan gå, når stat og ordensmagt glemmer at befolkningen er dem, de burde “protect and serve”.
  Derovre findes der i loven provisionering for de såkaldte “no knock warrants”, hvor politiet uden at give sig til kende kan trænge ind i mere eller mindre sagesløse borgeres hjem. Der er over årene utallige eksempler på, at de invaderede ofte tror sig under invasion af kriminelle, hvorfor de befippet forsøger at skyde på indtrængerne (det har kostet både uskyldige borgere og politi livet – senest to labradorer, som politiet myrdere hos den uskyldige borgmester Cheye Calvo).
  No-knock warrants udstedes populært sagt af to officielle årsager: at de mistænkte kunne tænkes at skylle bevismaterialerne ud eller af hensyn til politiet/SWAT-enhedens sikkerhed.
  Uofficielt synes lidt for mange vist lidt for godt om de volative, adrenalinpumpende, paramilitære angreb på befolkningen.

 2. Ja puha. Her bør man især se mod USA for at få et indblik i, hvor galt det kan gå, når stat og ordensmagt glemmer at befolkningen er dem, de burde “protect and serve”.
  Derovre findes der i loven provisionering for de såkaldte “no knock warrants”, hvor politiet uden at give sig til kende kan trænge ind i mere eller mindre sagesløse borgeres hjem. Der er over årene utallige eksempler på, at de invaderede ofte tror sig under invasion af kriminelle, hvorfor de befippet forsøger at skyde på indtrængerne (det har kostet både uskyldige borgere og politi livet – senest to labradorer, som politiet myrdere hos den uskyldige borgmester Cheye Calvo).
  No-knock warrants udstedes populært sagt af to officielle årsager: at de mistænkte kunne tænkes at skylle bevismaterialerne ud eller af hensyn til politiet/SWAT-enhedens sikkerhed.
  Uofficielt synes lidt for mange vist lidt for godt om de volative, adrenalinpumpende, paramilitære angreb på befolkningen.

 3. Hej Sarah,
  Er du den Sarah, der omtales i artiklen, og som bor sammen med Omid? I så fald, måske du kan kaste lys over, hvad politiets begrundelse for at gennemsøge jeres lejlighed var. Havde de mistanke om, at der blev opbevaret våben?

 4. Hej Sarah,
  Er du den Sarah, der omtales i artiklen, og som bor sammen med Omid? I så fald, måske du kan kaste lys over, hvad politiets begrundelse for at gennemsøge jeres lejlighed var. Havde de mistanke om, at der blev opbevaret våben?

 5. Ja det er mig der er Sarah i artiklen. Den eneste begrundelse jeg ved af, er den plomberede pistol. Har ingen idé om hvordan de kunne tro vi skulle have et våbenlager eller sådan. Men efter hvad jeg har fundet ud af, er det vidst Omid’s eks-kæreste der har fortalt det til politiet. Man ved aldrig hvad hun kunne finde på af historier.

 6. Ja det er mig der er Sarah i artiklen. Den eneste begrundelse jeg ved af, er den plomberede pistol. Har ingen idé om hvordan de kunne tro vi skulle have et våbenlager eller sådan. Men efter hvad jeg har fundet ud af, er det vidst Omid’s eks-kæreste der har fortalt det til politiet. Man ved aldrig hvad hun kunne finde på af historier.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.