Så er detaljerne omkring årets julefrokost klar. Liberator afholder julefrokosten sammen med de gode mennesker i Libertas som har skaffet lokaler og mad til en pris på blot 150 kr! Vi håber derfor at se rigtig mange af Liberators læsere den 20 december.

Vanen tro ønsker libertas, at markere julens ankomst, med en julefrokost for medlemmer, abonnenter og venner af den frie sag. Libertas vil derfor gerne invitere til julefrokost lørdag den 20. december 2008, kl. 17 på Den Glade Gris, Lille Kannike Stræde 3, 1170 Kbh. K.

Deltagelse koster DKK 150, der dækker en buffet. Drikkevarer afregnes efter forbrug. Tilmelding sker ved at sende en mail til Helene Schou Haabergaard på la_rousse88@hotmail.com senest søndag den 14. december d.å. skarpt efterfulgt af en indbetaling af beløbet på foreningens konto 808-0577.

Såfremt du benytter homebanking system er registreringsnummeret 1199, og hvis du homebankingsystem anmoder om et 14-cifret kontonummer, sammenstilles ovenstående til 11990008080577.

Med venlig hilsen

Selskabet Libertas

Christian Bergqvist

Forretningsfører

Facebook event her.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.