Fire ud af ti tror ikke på drivhuseffekten – og det er grønne Anders skyld

I en rundspørge siger 4 ud af 10 danskere at de tror det er naturlige svingninger der forårsager klimaændringerne eller også svarer de ved ikke på spørgsmålet ifølge Politiken.dk

Til artiklen har de fundet et par samfundsforskere der er villige til at sige at det er Anders Foghs skyld – den selvsamme grønne Anders der i valgkampen og senere på Venstres landsmøde nu er hoppet på ideen om at klimaændringerne er menneskeskabte – sikkert ud fra en ide om: If you can’t beat them, join them. Det skulle have gjort det lettere ved de kommende valg at være grøn og ikke at blive dæmoniseret af venstrefløjen.

Men ærlig talt – for alle de danskere der ikke har deres indgangsvinkel til naturvidenskaben ud fra hvad politikere siger (er det mon ikke de fleste), så er det vel naturligt at være spektisk overfor ideen om at klimaforandringerne – hvis de findes – med større sandsynlighed er skabte af ændringer i vores solsystem eller de indre kredsløb end man skråsikkert bebrejder sig selv og sine medmennesker for et syndigt overforbrug.

0 comments

Sign In

Reset Your Password