Det internationale ludermanifest

Dette er måske ligelovligt “puerilt” og oprørsk, og i øvrigt en fornærmelse imod adskillige andre ellers udemærkede erhverv. MEN, det burde alligevel stadig trykkes på forsiden af Politiken, og alle andre steder der tiltrækker fintfølende tanter og forstokkede 70er-fossiler blandt deres læserskare:

Det er vedtaget af den internationale organisation for sexarbejdere, så det kan ikke ignoreres som et par enkelte personers misforståede opstød. Uddrag:

“Kald mig bare en klam luder! Men,

jeg vil hellere kneppe 1000 mænd for penge end

– at slide min krop ned, og til en elendig løn, ved at gå rundt, nat efter nat, sen aften eller tidlig morgen, for at gøre rent på alle de fine kontorer, der ligger rundt omkring i byen, hvor den pæne middelklasse så kan sidde om dagen, og tjene gode penge på mere eller mindre tvivlsomme og “samfundsnyttige” forretninger.”

0 comments

Sign In

Reset Your Password