Til sidst lukker han, af bare ufleksibilitet.
Det er ufatteligt så reaktionær, de små købmænds formand er. John Wagner hedder han, og han udfolder sig i DR/P1 formiddag med Poul Friis og Jakob Jensen fra Venstre.
Wagner tror, jorden forgår, hvis lukkeloven afskaffes. Han kalder afskaffelsen for urskovsliberalisme.
Wagner har aldrig været i Brugsen på Nørreport kl. 17.27, når butikken var fuld af kunder, der sloges om pakkerne med hakket oksekød tiden omkring 1980. Det var urskovssocialisme og lukkelovsfascisme, det var den stærkes husmoders og sekretærs kamp mod den svageste husmoder og sekretær, de sidste måtte nøjes med ynkelige småpakker med medisterpølse og halvfærdige, dyre frostvarer, de stærkeste blev stærkere af alle de proteinrige kødpakker, de havde styrke til at snuppe, og det var fordi, lukkeloven ikke var liberaliseret eller fjernet.
Og så tager Wagner helt fejl med turisternes oplevelser. Det sjoveste er da at besøge en by, når man kan gå i butikker og ose eller købe en dims med hjem til amagerhylden. Alle danske provinsbyer under 80.000 indbyggere er totalt tomme og døde hverdage kl. 17.33 og lørdage kl. 14.00. Dødssygt!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.