Join the Conversation

4 Comments

 1. De reaktionære forsætter i dag i DR/P1 Debat 26/11 kl. 12.20 – 12.45. Ida Auken fra SF er så dum, at hun aldrig har hørt om butiksdød, som om det var nyt og, som om butiksdød skyldes lukkelovsliberaliseringer.
  Der er vistnok lukket i titusindevis af butikker i de sidste 50 år. SF tror, østeuropæisk planøkonomi var godt, og at halvhjerner som Auken kan sidde og diktere, hvor det er bedst for civilbefolkningen at købe købmandsvarerne.
  Som om alle de elendige borgmestre pønser på andet end at nedlægge parkeringspladser, gøre resten til betalingspladser, ensretning og forbud mod bilkørsel, sætte bomme op og lave landevejsrøveri mod folk i bil. Borgmestrene skal nok sørge for masser af butiksdød.
  Hvorfor lukkede Dalle Valle?

 2. De reaktionære forsætter i dag i DR/P1 Debat 26/11 kl. 12.20 – 12.45. Ida Auken fra SF er så dum, at hun aldrig har hørt om butiksdød, som om det var nyt og, som om butiksdød skyldes lukkelovsliberaliseringer.
  Der er vistnok lukket i titusindevis af butikker i de sidste 50 år. SF tror, østeuropæisk planøkonomi var godt, og at halvhjerner som Auken kan sidde og diktere, hvor det er bedst for civilbefolkningen at købe købmandsvarerne.
  Som om alle de elendige borgmestre pønser på andet end at nedlægge parkeringspladser, gøre resten til betalingspladser, ensretning og forbud mod bilkørsel, sætte bomme op og lave landevejsrøveri mod folk i bil. Borgmestrene skal nok sørge for masser af butiksdød.
  Hvorfor lukkede Dalle Valle?

 3. Jeg talte for et par år siden med borgmesteren i den gamle Skjern kommune, som beklagede sig over at de ikke kunne få lov til at bygge et storcenter, så folk kørte i stedet til Herning og Holstebro

 4. Jeg talte for et par år siden med borgmesteren i den gamle Skjern kommune, som beklagede sig over at de ikke kunne få lov til at bygge et storcenter, så folk kørte i stedet til Herning og Holstebro

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.