Jeg har ofte haft Poul Høi mistænkt for at være en venstreorienteret junkjournalist, men jeg har aldrig kunne beslutte mig, for manden siger ofte nogle interessante ting.

Fra hans blog på Berlingerne:

“Derfor – og nu skriver jeg det minsandten igen – havde præsident Bush ret, da han i dag i en tale manede europæerne til besindighed. “Regeringsindgreb er ikke løsningen på alle problemer,” sagde han, og han fortsatte: “Mens reformer i finanssektoren er nødvendige, så er fortsat vækst den eneste langsigtede løsning på problemerne, og den sikreste vej til vækst er frie markeder og frie mennesker.”
Amerikanske Tilstande » Blogarkiv » Tro det eller ej: Bush har ret – blogs.berlingske.dk

Join the Conversation

2 Comments

  1. Herligt citat, han slutter af med: “Jeg gik i seng i Amerika, og jeg stod op i Frankrig.”
    Hvor er det sandt. Er Frankrig så noget at stræbe efter? Det positive er, at det nok ikke betyder noget, hvad Europa vil eller ikke vil. De eneste der lytter, når vi europæere kommer med forslag, er vist os selv.

  2. Herligt citat, han slutter af med: “Jeg gik i seng i Amerika, og jeg stod op i Frankrig.”
    Hvor er det sandt. Er Frankrig så noget at stræbe efter? Det positive er, at det nok ikke betyder noget, hvad Europa vil eller ikke vil. De eneste der lytter, når vi europæere kommer med forslag, er vist os selv.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.