Er det en joke? Jeg er ikke sikker. Nihilistisk Folkeparti. Partiet der kæmper for at overbevise folk om, at alt er ligegyldigt. Inklusive at de ved, at alt er ligegyldigt.

Join the Conversation

29 Comments

 1. Jeg stødte godt på den hjemmeside for et par år siden. Den er ret morsom og jeg har altid været overbevist om at det var en grovkornet joke. Men for nylig talte jeg med en der kender dem (ude fra KUA, hvor de studerer – vidst nok filosofi. Surprise…), og hun sagde at de mente det alvorligt.

 2. Jeg stødte godt på den hjemmeside for et par år siden. Den er ret morsom og jeg har altid været overbevist om at det var en grovkornet joke. Men for nylig talte jeg med en der kender dem (ude fra KUA, hvor de studerer – vidst nok filosofi. Surprise…), og hun sagde at de mente det alvorligt.

 3. I øvrigt skal de da have street credit for denne her bemærkning, under emnet “Ingen virkelighed”:
  “Hvorfor nægter vore politikere så at tage konsekvensen? Vore politikere er stadig fangne i tidligere tiders romantiske og religiøse vildfarelser om det politiske systems potens. De følger Marx, Habermas, Stalin og Hitlers forestilling om at verden kan blive et bedre sted at leve. Vi ved nu at de tager fejl. Hold dem ansvarlige. Lad dem ikke længere lyve for os.”
  Bemærk den subtile sidestilling af historiske tyranner (og en enkelt nørd).

 4. I øvrigt skal de da have street credit for denne her bemærkning, under emnet “Ingen virkelighed”:
  “Hvorfor nægter vore politikere så at tage konsekvensen? Vore politikere er stadig fangne i tidligere tiders romantiske og religiøse vildfarelser om det politiske systems potens. De følger Marx, Habermas, Stalin og Hitlers forestilling om at verden kan blive et bedre sted at leve. Vi ved nu at de tager fejl. Hold dem ansvarlige. Lad dem ikke længere lyve for os.”
  Bemærk den subtile sidestilling af historiske tyranner (og en enkelt nørd).

 5. Ja, selvfølgelig, det gjorde jeg også opmærksom på i mit indlæg her. Jeg tror ikke, man skal forsøge at forstå dem. For at blive medlem skal man nok bare gå og være sur.

 6. Ja, selvfølgelig, det gjorde jeg også opmærksom på i mit indlæg her. Jeg tror ikke, man skal forsøge at forstå dem. For at blive medlem skal man nok bare gå og være sur.

 7. Jeg har fulgt dem en lille smule. Jeg har aldrig opfattet dem som sure. Man kan kun være sur, hvis man tror på noget. Tjek evt. deres gruppe på facebook og se billeder af dem. Ham drukpunkeren med den store hanekam er deres primus motor og formand.

 8. Jeg har fulgt dem en lille smule. Jeg har aldrig opfattet dem som sure. Man kan kun være sur, hvis man tror på noget. Tjek evt. deres gruppe på facebook og se billeder af dem. Ham drukpunkeren med den store hanekam er deres primus motor og formand.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.