Join the Conversation

6 Comments

 1. ATS laver sjov med det i dag. Men jeg kan ikke helt forstå deres joke tror jeg…
  “Fhv. kulturminister Brian Mikkelsen kunne næsten ikke styre sin begejstring, da danske Peter Eastgate i går blev verdensmester i poker og vandt 54 millioner kroner:
  »Det er en enestående præstation, som kaster glans over hele nationen. Vi kan virkelig være stolte af Peter, og jeg har den gode nyhed til den nyslåede verdensmester, at han naturligvis ikke skal betale skat af sin præmie«, siger en glad Brian Mikkelsen og tilføjer:
  »Jeg har ikke detaljerne helt på plads endnu, men det skal nok blive ordnet!«.”
  Citat slut.
  http://politiken.dk/ats/article596683.ece

 2. ATS laver sjov med det i dag. Men jeg kan ikke helt forstå deres joke tror jeg…
  “Fhv. kulturminister Brian Mikkelsen kunne næsten ikke styre sin begejstring, da danske Peter Eastgate i går blev verdensmester i poker og vandt 54 millioner kroner:
  »Det er en enestående præstation, som kaster glans over hele nationen. Vi kan virkelig være stolte af Peter, og jeg har den gode nyhed til den nyslåede verdensmester, at han naturligvis ikke skal betale skat af sin præmie«, siger en glad Brian Mikkelsen og tilføjer:
  »Jeg har ikke detaljerne helt på plads endnu, men det skal nok blive ordnet!«.”
  Citat slut.
  http://politiken.dk/ats/article596683.ece

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.