Så er Danmarks største forbryderorganisation, SKAT, igen igang med kriminelle aktiviteter.
Ved folkeafstemningen 27/2-1986 stemte vi ja til Det Indre Marked i EU, som pr. 1. januar 1993 skulle betyde FRI passage over EUs indre grænser for varer, tjenesteydelser, kapial og personer.
Den lov overtræder SKAT, der ikke har evnen til at kontrollere hverken sig selv eller de virksomheder, der sælger varer og tjenesteydelser  til danskerne, så nu har SKAT igen lukket Danmarks grænser til udlandet for varepassage. 
Når nu hele det reaktionære affald fra SF og østpå, foruden DF, altid hyler op om, at De Fire Forbehold er vigtigere end Kongehuset, Guldhornene og Matador, må vi andre forlange, at de betændte dele af den offentlige sektor ligeledes overholder folkeafstemningen af 27/2-1986 og Det Indre Markeds rettigheder.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/11/09/032838.htm

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.