Ifølge TV 2 Nyhederne er der en række fejl i SKATs eget regnskab.

Til det siger SKAT:

“Det er dybt beklageligt, at der på den måde kan herske tvivl om vores opgørelser. Vi har taget Intern Revisions rapport til efterretning og er ved at få rettet op. Men det er dog vigtigt at understrege, at vi her er inde i nogle tal til statistiske formål, som ikke har reel indflydelse på, hvor mange penge vi opkræver,”

Det sted hvor jeg til dagligt arbejdet med revision plejer vi at sige det samme. Det gør slet ikke noget, hvis vi finder fejl i tal til statistik formål. (NOT)

Alvorlig talt er det lidt et platugle-argument SKAT kommer rendende med. Selvfølgelig gør det noget at der er fejl i materialet. Hvis der er fejl i materialet og revisionen føler et behov for at påtale det er det selvfølgelig fordi SKAT kommunikerer noget ud der er misvisende. Jeg gad i øvrigt nok se, hvad SKATs egne medarbejdere ville sige, hvis vi andre kom rendende med den slags argumenter når SKAT påtaler fejl.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Hver gang, der rapporteres om SKAT, bliver vi mindet om, at SKAT er Danmarks suverænt mest kriminelle organisation. Rockere, narkohandlere og Kurt Thorsen-typer når ikke SKAT til sokkeholderne.
    Hvert år stjæler SKAT 5 Gkr. fra skatteyderne, og da SKAT selv laver tilbagebetalingsreglerne, er det umuligt at få de penge, man har krav på, retur fra SKAT. Selv pensionisterne stjæler SKAT 800 Mkr/år fra.

  2. Hver gang, der rapporteres om SKAT, bliver vi mindet om, at SKAT er Danmarks suverænt mest kriminelle organisation. Rockere, narkohandlere og Kurt Thorsen-typer når ikke SKAT til sokkeholderne.
    Hvert år stjæler SKAT 5 Gkr. fra skatteyderne, og da SKAT selv laver tilbagebetalingsreglerne, er det umuligt at få de penge, man har krav på, retur fra SKAT. Selv pensionisterne stjæler SKAT 800 Mkr/år fra.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.