Join the Conversation

2 Comments

 1. Nu har jeg endelig fundet tid til at høre det, og det er interessant. Men i mellem tiden har der fundet et valg sted, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om denne tidligere rådgiver for Clinton og Gore ikke lige pludselig er meget længere væk fra den libertarianske tanke igen? På forsiden af hendes hjemmeside myamericaproject.org kan man nu finde citatet
  “The true strength of our nation comes not from the might of our arms or the scale of our wealth, but from the enduring power of our ideals: democracy, liberty, opportunity, and unyielding hope.”
  President-Elect Barack Obama
  November 4, 2008

 2. Nu har jeg endelig fundet tid til at høre det, og det er interessant. Men i mellem tiden har der fundet et valg sted, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om denne tidligere rådgiver for Clinton og Gore ikke lige pludselig er meget længere væk fra den libertarianske tanke igen? På forsiden af hendes hjemmeside myamericaproject.org kan man nu finde citatet
  “The true strength of our nation comes not from the might of our arms or the scale of our wealth, but from the enduring power of our ideals: democracy, liberty, opportunity, and unyielding hope.”
  President-Elect Barack Obama
  November 4, 2008

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.