Se selv, øverst er der en bannerreklame for det dejlige Cuba, hvor de spiller “Toms Karameller” og danser og har det sjovt.
Diktaturstater er vidunderlige, pittoreske og fyldt med glade fanger.
Jyllands Posten har intet lært af Hitlers besættelse af Danmark 1940-1945.
Her øverst: www.jp.dk
Der kommer en del andre reklamer for Danske Bank, Home, Sterling, Decorate, Nybolig, Ford m. fl. Man kan blade ved at klikke på linket “jp.dk” gentagne gange, og så kommer stinkeren, “Viva Cuba”, som ved klik fører til denne happy-go-lucky-side:
http://www.vivacuba.se/

Join the Conversation

10 Comments

 1. Ærh, du er virkelig på et Jyllands-Posten elsker Cuba-trip.
  Det er en reklame, ikke en leder der udtrykker redaktionens holdning. Der er også en reklame for Amin Jensens show. Betyder det at Jyllands-Posten ønsker at indsætte Amin Jensen som en dansk udgave af Fidel Castro?
  Og hvad i al verden har det hele at gøre med besættelsen?
  Abel, du må fandme lige komme lidt frem i bussen her.

 2. Ærh, du er virkelig på et Jyllands-Posten elsker Cuba-trip.
  Det er en reklame, ikke en leder der udtrykker redaktionens holdning. Der er også en reklame for Amin Jensens show. Betyder det at Jyllands-Posten ønsker at indsætte Amin Jensen som en dansk udgave af Fidel Castro?
  Og hvad i al verden har det hele at gøre med besættelsen?
  Abel, du må fandme lige komme lidt frem i bussen her.

 3. Hej, Lars!
  Jyllands Posten er ludertidende for Fidel Castros diktatur. Mange andre reklamer ville blive afvist af Jyllands Postens redaktion, f. eks. reklamer med nøgne mennesker, der kopulerer, selv om det er en fuldt lovlig aktivitet.
  Her bringer Jyllands Posten reklamer for et diktatur, der har myrdet i massevis af dets egen befolkning, og som den dag i dag har maskingeværbåde liggende rundt om Cubna for at dræbe de, der vil flygte fra diktaturet, hvad langt størsteparten af de 10 millioner cubanere vil.
  Denne reklame har intet at gøre med bladets andre reklamer.
  Før nazisternes besættelse af Danmark 9/4-1940 skrev netop Jyllands Posten (og flere andre aviser) mange artikler, der satte nazisterne i et positivt lys. Det blev Jyllands Posten skoset og foragtet for efter 5. maj 1945, da tyskerne havde overgivet sig, og man kunne beskrive nazisternes rædselsgerninger i en fri presse igen.

 4. Hej, Lars!
  Jyllands Posten er ludertidende for Fidel Castros diktatur. Mange andre reklamer ville blive afvist af Jyllands Postens redaktion, f. eks. reklamer med nøgne mennesker, der kopulerer, selv om det er en fuldt lovlig aktivitet.
  Her bringer Jyllands Posten reklamer for et diktatur, der har myrdet i massevis af dets egen befolkning, og som den dag i dag har maskingeværbåde liggende rundt om Cubna for at dræbe de, der vil flygte fra diktaturet, hvad langt størsteparten af de 10 millioner cubanere vil.
  Denne reklame har intet at gøre med bladets andre reklamer.
  Før nazisternes besættelse af Danmark 9/4-1940 skrev netop Jyllands Posten (og flere andre aviser) mange artikler, der satte nazisterne i et positivt lys. Det blev Jyllands Posten skoset og foragtet for efter 5. maj 1945, da tyskerne havde overgivet sig, og man kunne beskrive nazisternes rædselsgerninger i en fri presse igen.

 5. Ja der er virkeligt dejligt i Cuba, spørg bare de millioner af Cubans, som er flygtet til USA,( og også til Mexico).
  Med livet på spil sejler de 90 miles til Florida i gummibåde.og innertubes fra gamle biler, tusinde af dem drukner, the Bermuda triangle, er hårdt farvand at begive sig ud på, man skal faktisk være desperat.
  Jeg har selv personligt talt med mange flygtninge om forholdene i Cuba, og det er ikke for sarte sjæle, hvad der sker der.

 6. Ja der er virkeligt dejligt i Cuba, spørg bare de millioner af Cubans, som er flygtet til USA,( og også til Mexico).
  Med livet på spil sejler de 90 miles til Florida i gummibåde.og innertubes fra gamle biler, tusinde af dem drukner, the Bermuda triangle, er hårdt farvand at begive sig ud på, man skal faktisk være desperat.
  Jeg har selv personligt talt med mange flygtninge om forholdene i Cuba, og det er ikke for sarte sjæle, hvad der sker der.

 7. Så lad være med at læse nyheder på Jyllands-Postens hjemmeside.
  Med din fanatiske tone ser det nærmere ud som om nazisterne har lært dig noget om intolerance.
  Få lidt perspektiv på tilværelsen. Du trænger vist til ferie i et af kapitalismeområderne på Cuba, få dig en cigar og se en solnedgang.

 8. Så lad være med at læse nyheder på Jyllands-Postens hjemmeside.
  Med din fanatiske tone ser det nærmere ud som om nazisterne har lært dig noget om intolerance.
  Få lidt perspektiv på tilværelsen. Du trænger vist til ferie i et af kapitalismeområderne på Cuba, få dig en cigar og se en solnedgang.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.